3d Microblading KıL TekniğI Fiyat

Awasome 3D Microblading Kıl Tekniği Fiyat References. Microblading, kaş kontürü veya diğer adı ile 3d kıl tekniği olarak da bilinir. Lisanslı, deneyimli ve uzman estetisyen özge tomar ile güvenilir, steril, kişiye özgü uygulama kampanyalı microblading kaş kontürü, kıl tekniği, kalıcı kaş dudak.

Microblading Nedir? 3D Kıl Tekniği 2020 Fiyatları YouTube
Microblading Nedir? 3D Kıl Tekniği 2020 Fiyatları YouTube from www.youtube.com

Microblading tutarları 2022 ne kadar? Bu yüzden 3d microblading kıl tekniği olarak ta bilinmektedir. 3d kıl tekniği fiyat ları.

Microblading Yöntemi Kendi Orijinal Kaş Görüntünüz Ile Bire Bir 3 Boyutlu Görünümü Vermektedir.


Damla özcan microblading tercih edin. 2022 yılında 3d kaş yapımı estetisyen fiyatı 1.100 tl ile 2.000 tl arasındadır. Güzellik salonlarında 250 tl ile 1000 tl arasında, estetisyen, uzman doktor ve akademik eğitim almış kişiler tarafından yapılan kıl tekniği kaş fiyatı 1.200 tl.

300 Tl Öeyerek Yapan Yerler Olduğu Gibi 2000 Tl Gibi Fiyat Talep Eden Yerlerde.


Yani herhangi bir geri dönülemez etki söz konusu değildir. Microblading fiyatları güzellik salonlarında değişiklik gösterir. Bu hizmet ilanını 06.01.2023 tarhine kadar satın alabilirsiniz.

Gerçek Kaşınızdan Ayırt Edilemeyecek Kadar Düzgün, Doğal Ve Dolgun Kaşlara Sahip.


3d kıl tekniği kaş işlemi tam size göre! Doğal görünümlü kaşlar elde etmeye olanak sunan microblading. Neticede bu uygulama sırasında kaşlarınızın.

Kaşlarını Doğal Görünümde Kıl Tekniği Ile Yoğunlaştırmak Isteyen Tüm Kadınlar Tercih Ediyor.


Microblading hizmeti kampanyalı fiyat 1 saat 30 dk ₺1.400 hemen yer ayırtın hata düzeltme 1 saat fiyat değişkendir hemen yer ayırtın kirpik lifting kampanyalı fiyat 1 saat ₺350 hemen. Bu yüzden 3d microblading kıl tekniği olarak ta bilinmektedir. Refika beauty studio’da microblading 3d kıl tekniği uygulanmadan önce 1 saatlik altın oran çizimi yapılmakta;

Genellikle 500 Tl Ile 1500 Tl Arasında Olan Fiyatlar Alanında Uzman.


İstanbul'da sertifikalı uzmandan microblading 3d kıl tekniği. Kaşlarınızı daha hacimli ve gür görünmesini sağlayacak bir yöntem mi arıyorsunuz? Ancak burada konuyu doğru anlamak gerekiyor.

Posting Komentar untuk "3d Microblading KıL TekniğI Fiyat"